Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Здравейте и от мен. Тъй като живеем вдън гори тилилейски, Prettybox пристигна днес при мен, което не е голямо забавяне, но още вчера имаше п...

PRETTYBOX - Месец Април 2013

Здравейте и от мен. Тъй като живеем вдън гори тилилейски, Prettybox пристигна днес при мен, което не е голямо забавяне, но още вчера имаше публикации за нея. Геройски издържах и не надникнах при другите момичета, за да не знам предварително какво има в кутията. Бях писала в предишната публикация, че едва ли ще си поръчам пак, освен ако няма само еко продукти и хоп априлската кутия се оказа зелена, затова и този месец се престраших.
 
Първо впечатление - доста по-тежка е от мартенската кутия, картичката и опаковката са много свежи и напълно в духа на пролетта. Ето и продуктите в моята кутия:

Ayuuri body wash cocnut в оригинален размер - непозната за мен марка, ще потърся повече информация за нея. Душ гелът мирише много хубаво, не съдържа парабени, но пък има SLS, което не го прави идеален. Освен това не намирам марката да е сертифицирана като био, така че тук малко се отклоняваме от идеята на кутията. Ще го пробвам, за да мога да дам адекватно мнение за действието му.


Papier Poudre - матиращи кърпички с пудра - 3 броя по 20 листчета. Признавам си, че досега не съм ползвала такъв продукт, обаче според описанието е много подходящ за лъщящото ми чело и задължително ще видя как ще ми се отразят.


Organic Surge Blissful - дневен хидратиращ крем Блаженство - две мострички. Преди няколко дена ползвах лосион за тяло на тази фирма и се радвам, че мога да пробвам друг техен продукт. Обаче кремът е за нормална кожа, моята е смесена и количеството ще стигне за две нанасяния, т.е. почти нищо няма да усетя от действието му.

Madara Cosmetics - крем за очи - три мострички. На Мадара съм им голяма почитателка, ползвам техни продукти и тези ще ги ползвам със сигурност. Добре, че зоната покрай очите не е голяма и ще ми стигнат за повече намазвания, че да мога да напиша по-качествен отзив.

Madara Cosmetics - балансиращ тоник - три мострички. Тук са улучили кожата ми, тъй като е подходящ за нормална и комбинирана и това ще се ползва, както съм казвала без почистване не можем.


BM Beauty Cherry Bomb Lip Gloss - малка кутийка, 2 г с готин на цвят черешов гланц. Обаче не мирише на череши, почти на нищо не ми мирише и се точи като карамел или мед, нещо подобно. Ще го пробвам и ще напиша ревю, да видим що за чудо е. В предната кутия имаше руж на същата марка, който така и не пробвах.


Biotrade Baby - допълнителен бонус за всеки, който си поиска. Аз поръчах по 1 за трите диванета и затова в кутията ми има 3 мостри. Ще стигнат за едно измиване и поне ще проверя дали улеснява разресването на косата, че малката ми дъщеря има на главата си гнездо. Марката ми е позната, следя страницата им, но не съм пробвала техни продукти.

Като цяло за мен тази кутията е по-добра от мартенската и като количество и заради това, че всички продукти ще ми влязат в употреба. Сигурна съм обаче, че мостри като тези на Madara и на Organic Surge мога да получа безплатно или като подарък при закупуване на друг продукт, а не да си плащам за тях. Освен това сашетата са неудобни за ползване и количеството в тях е недостатъчно, за да си изградя мнение за продукта.

За съжаление следващите месеци няма да имам възможност да си поръчвам Prettybox, малко скъпо ми идва удоволствието. Но ще следя как се развиват нещата и какво получават другите момичета и някой ден може да се срещнем отново.

0 коментара: