Един блог за всичко останало

Home Top Ad

... или публикация за новите придобивки, които скоро, надявам се, ще намерят място в блога. В петък имах възможност да му отпусна малко края...

В следващите епизоди очаквайте....

... или публикация за новите придобивки, които скоро, надявам се, ще намерят място в блога.

В петък имах възможност да му отпусна малко края, а това почти винаги означава дългаааа разходка и поне 1-2 нови покупки. Не съм се оливала кой знае колко, защото в момента нямам належаща нужда от нещо, а по-скоро съм любопитна да изпробвам някои нов продукт.И така по ред на номерата:

L'angelica Botanics шампоан против пърхот с екстракт от коприва и глог - нова, неизвестна на мен марка, италианска. Имаше развяващо се етикетче BIO на щанда с продуктите, но се оказа, че не всички неща на марката влизат в категория био. Шампоанът е без парабени, силикони, парафин, ГМО, но пък си има SLS. Ползвах го вече, засега няма нещо изненадващо, което си заслужава да се отбележи, ще видим след по-продължителна употреба как ще е.

Perfect Sand Lacquer - не можах да подмина манията с пясъчните лакове и реших, че ще си взема поне един. Гледаха ме доста странно при запитването ми дали имат такива, но в крайна сметка на една малка будка намерих лаковете на Перфект, с етикетче НОВ и цена 3.60 лв. Взех си номер S76, който е блестящо синьо и засега много ми харесва. Утре мисля да си взема и друг цвят, без блестящи частици, за да видя как наистина изглежда пясъчния ефект.

Face tonic Rhamnia Bynata - след като пробвах останалите продукти на марката, изненадващо получих като подарък този тоник, за да ми е пълна колекцията. Натурален продукт в много сладурска опаковка, не съм го пробвала още, само за да мога да го снимам затворен :)

Почистващ и подхранващ душ гел Skin Blossom - обичам да ми ухае на свежо като се къпя, а този душ гел има много готина миризма на портокал. Не съм ползвала други продукти на марката, но ми е позната като присъствие на пазара, още повече че е био сертифицирана козметика.


Montagne Jennesse - тъй като не си поръчах майската кутия на Prettybox, но тези маски предизвикаха интереса ми, реших да ги потърся. Е да де, ама ги има само в София, затова с помощта на приятелка си ги купих и доставих от там. Трудно ми беше да се огранича само до два броя, но имам желание да пробвам още от тях.


Взех си и един лакочистител, че няма никакъв вкъщи и тъй като доста отдавна не съм купувала, единственото ми изискване беше да няма ацетон вътре. Взех този на Forte за 1.50 лв, обаче миризмата му е ужасна, иначе върши работа. Но докато изхабя цялото шишенце, ще трябва да го ползвам с щипка на носа :) Споделете моля какъв лакочистител да си търся следващия път, който да е що годе безопасен и да не мирише на евтин парфюм?


Това са ми придобивките. Както казах не са много, но фонд "И аз съм човек" толкова отпусна.