Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Добър вечер! Ако ви е домъчняло за мен, ето ме пак. Дойде ми музата за още една публикация, пък и сега имам време, докато децата са малко на...

Lavera Beauty Balm 6 in 1 (BB крем Лавера 6 в 1)

Добър вечер! Ако ви е домъчняло за мен, ето ме пак. Дойде ми музата за още една публикация, пък и сега имам време, докато децата са малко на гости. Имах възможност да ползвам още един продукт на Лавера, за който ще ви споделя сега - става въпрос за тяхния сертифициран био BB крем.

Трудно ми е да изкажа мнение за този продукт, защото впечатленията ми са леко противоречиви. Нямам много опит с BB кремовете и не съм сигурна какво точно трябва да очаквам от тях. Затова ще опиша как го чувствам аз, а вие ще си прецените дали е подходящ за вас.


BB кремът се предлага само в един цвят - Natural, който на мен ми изглеждаше много тъмен и реших, че изобщо не е подходящ за доста бялата ми кожа. Оказа се обаче, че се разнася перфектно и въобще не си личи. Обаче дотолкова не си личи, че според мен не скрива нищо, освен съвсем леки зачервявания. Но пъпчици, бръчки и пори си личат на дневна светлина. На изкуствена е по-добре, но не мисля, че е достатъчно. На ръката като го нанеса например, след взиране успявам да го видя в основата на косъмчетата, но иначе сякаш няма нищо.

Пробвах да нанасям два слоя, но става по-тъмно, но не и по-покривно. Иначе в края на деня като си почистя лицето, свалям оранжево-кафяв слой, значи крема си е там и е траен. Нанася се лесно, попива бързо, затова трябва и бързо да се размазва на малки порции. Текстурата му е нежна и лека и не се усеща на лицето след намазване. Не е мазен и на моята комбинирана кожа седи доста добре без да причинява допълнително омазняване. Като аромат е приятен, лек и свеж, не се усеща на лицето.


След едномесечна употреба мога да кажа, че кремът ми харесва, но сякаш очаквам от един BB крем да прикрива повече несъвършенства на кожата. Иначе лекият състав, хидратиращото действие, съчетани с натуралните съставки са много добра комбинация. За дами с кожа без проблеми е страхотен избор. Не, че моята има кой знае какви забележки, но в някои дни от месеца имам нужда от нещо за прикриване на пъпките, а бръчиците са ми постоянен аксесоар.

0 коментара: