Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

... или публикация за новите придобивки, които скоро, надявам се, ще намерят място в блога. В петък имах възможност да му отпусна малко края...

В следващите епизоди очаквайте....

... или публикация за новите придобивки, които скоро, надявам се, ще намерят място в блога.

В петък имах възможност да му отпусна малко края, а това почти винаги означава дългаааа разходка и поне 1-2 нови покупки. Не съм се оливала кой знае колко, защото в момента нямам належаща нужда от нещо, а по-скоро съм любопитна да изпробвам някои нов продукт.



И така по ред на номерата:

L'angelica Botanics шампоан против пърхот с екстракт от коприва и глог - нова, неизвестна на мен марка, италианска. Имаше развяващо се етикетче BIO на щанда с продуктите, но се оказа, че не всички неща на марката влизат в категория био. Шампоанът е без парабени, силикони, парафин, ГМО, но пък си има SLS. Ползвах го вече, засега няма нещо изненадващо, което си заслужава да се отбележи, ще видим след по-продължителна употреба как ще е.

Perfect Sand Lacquer - не можах да подмина манията с пясъчните лакове и реших, че ще си взема поне един. Гледаха ме доста странно при запитването ми дали имат такива, но в крайна сметка на една малка будка намерих лаковете на Перфект, с етикетче НОВ и цена 3.60 лв. Взех си номер S76, който е блестящо синьо и засега много ми харесва. Утре мисля да си взема и друг цвят, без блестящи частици, за да видя как наистина изглежда пясъчния ефект.

Face tonic Rhamnia Bynata - след като пробвах останалите продукти на марката, изненадващо получих като подарък този тоник, за да ми е пълна колекцията. Натурален продукт в много сладурска опаковка, не съм го пробвала още, само за да мога да го снимам затворен :)

Почистващ и подхранващ душ гел Skin Blossom - обичам да ми ухае на свежо като се къпя, а този душ гел има много готина миризма на портокал. Не съм ползвала други продукти на марката, но ми е позната като присъствие на пазара, още повече че е био сертифицирана козметика.


Montagne Jennesse - тъй като не си поръчах майската кутия на Prettybox, но тези маски предизвикаха интереса ми, реших да ги потърся. Е да де, ама ги има само в София, затова с помощта на приятелка си ги купих и доставих от там. Трудно ми беше да се огранича само до два броя, но имам желание да пробвам още от тях.


Взех си и един лакочистител, че няма никакъв вкъщи и тъй като доста отдавна не съм купувала, единственото ми изискване беше да няма ацетон вътре. Взех този на Forte за 1.50 лв, обаче миризмата му е ужасна, иначе върши работа. Но докато изхабя цялото шишенце, ще трябва да го ползвам с щипка на носа :) Споделете моля какъв лакочистител да си търся следващия път, който да е що годе безопасен и да не мирише на евтин парфюм?


Това са ми придобивките. Както казах не са много, но фонд "И аз съм човек" толкова отпусна.

5 коментара:

  1. Лакочистителят на Essence без ацетон е много добър :)) Аз го ползвам редовно и мирише нормално :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за препоръката, ще го потърся. Гледам, че има розов, син и лилав, има ли значение кой ще взема?

      Изтриване
    2. Краси, синият е с ацетон.Розовият е без.То пише на опаковката, разгледай ги :))

      Изтриване
  2. къде е тази малка будка, не знам от къде да си ги намеряяяя :(((

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, става въпрос за Велико Търново, не знам дали съм уточнила. Ако си от града, пиши ми, за да ти дам указания къде да намериш пясъчните лакове.

      Изтриване