Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

В края на миналата година получих няколко мостри от кремчета на Dr. Scheller от Таота. Не съм ползвала досега продукти на марката и ми беше ...

Dr. Scheller Био дива роза и Био нар

В края на миналата година получих няколко мостри от кремчета на Dr. Scheller от Таота. Не съм ползвала досега продукти на марката и ми беше интересно какво ще предложат. Знам, че писането на полезно и изчерпателно ревю на основата на мостри не е възможно, затова ще ви предложа моите първоначални впечатления от използването на двата крема.



Получих по четири мостри от Нощен крем против бръчки с био нар за взискателна кожа и четири от Анти-ейдж/Депигментиращ дневен крем с био дива роза. Всяка мостричка ми стигна за два пъти ползване, така че за около 1 седмица успях да ги свърша.

Дневният крем е както говори името му против стареене и пигментация с масло от био роза и мостричките му сигурно за това са сладко розови. Като консистенция не е много гъст, средно мазен, определено според мен е по-подходящ за зимата. Според мен за лятото ще е тежък, но за сега е идеален. Малко по-бавно попива, но тъй като кожата ми сега е по-суха в крайна сметка го поема целия. Само челото ми остава една идея по-мазно и нанасям малко пудра там или обирам излишното. Има приятен и лек аромат на роза, който постепенно изчезва след нанасяне. Усещам кожата си леко стегната, по-свежа и приятно подхранена. Нанасям го сутрин и макар сега да не е толкова студено навън, дори след няколко часа на открито нямам проблем с лицето си, кремът го предпазва и я чувствам доста добре. Даже карах колело в мъглата, не ме питайте защо и съм впечатлена как издържа лицето ми :)
 
Нощният крем е за изглаждане на лицето и също против бръчки с био нар, затова мостричките му са червени. Нощните кремове по принцип са по-тежки, но тук е обратното. Кремът с нар е лек, със слаб и приятен аромат, не мога да определя на какво. Попива почти веднага, леко стяга кожата и не я омазнява. Харесвам кремове, които не оставят следи по възглавницата ми или заради тях трябва да спя само по гръб, с този нямам такъв проблем. На сутринта кожата ми е много мека и освежена и не ми личи с колко зор съм се надигнала от кревата.

Въпреки, че пробвах действието на двата крема само за седмица, ми харесва как се отразяват на кожата ми. Допълнителното им предимство е, че са сертифицирани като натурални и не съдържат силикони, минерални масла, парабени и изкуствени оцветители.

Имате ли опит с някой продукт на Dr. Scheller и какво мислите за марката?

0 коментара: