Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Наясно съм, че шоколадите на Milka присъстват доста в блога, но този път се налага, защото има извънредни новини :) Иначе обещавам следващит...

Нова игра на Milka и два нови вкуса

Наясно съм, че шоколадите на Milka присъстват доста в блога, но този път се налага, защото има извънредни новини :) Иначе обещавам следващите поне 5 публикации да са за друга марка шоколади.

Започвам първо с играта. Тя започва чак на 01.02.2014г., но в нашия магазин имаше шоколад със стикер и побързах да го грабна, за да видя за какво става въпрос. Играта ще е пак с кодове, които могат да се регистрират на страницата на Milka, на фейсбук страницата им или чрез sms на номер 1080.


При 2 регистрирани кода можеш да спечелиш Milka магнитна дъска за споделяне на весели послания.

А ако си сред първите 40 000, регистрирали 15 кода, печелиш сигурна награда - Milka възглавничка-играчка.

Общо ще бъдат раздадени 80 000 Milka магнитни дъски и 40 000 Milka възглавнички, които се превръщат в играчка.
 
Опаковките трябва да се пазят, така че който реши да събира, ще се зарине в опаковки, докато започне играта. Все още шоколадите със стикери ги няма по всички магазини или са малко бройки. Даже се оказа, че някъде има шоколади със стикери от миналогодишната игра, така че гледайте да не се излъжете и да купите от тях.

Двата нови вкуса, които си взех и които обаче нямаха стикери са Milka с портокал (HUG me) и Milka с круша (KISS me). Макар, че този с круша не е нов за мен, защото преди имаше Milka Mousse с Круша, който беше 110 g и който ми беше доста любим, но скоро не съм го виждала по магазините. Сегашния се води Млечен шоколад с алпийско мляко и какаов пълнеж с вкус на круша. Другият пък е Млечен шоколад с алпийско мляко, пълнеж с кисело мляко на прах и парченца захаросани портокалови кори.
 


Опаковките на новите видове са свежи и различни. Шоколадът с круша има един слой леко по-тъмен пълнеж в средата, това явно е какаовия крем с круша. Другият е с бял пълнеж и приятен аромат на цитрус. На вкус HUG me е доста добър, но не усещам по никакъв начин крушата, което малко обезсмисля присъствието й в състава му. При KISS me присъствието на портокал е много по-осезаемо, даже се виждат малки парченца оранжево и хрупкат при хапване. Той е и по-сладък, докато при другия сладостта е уравновесена с какаото и е тъкмо колкото ми харесва.
 

Много обичам  комбинацията от шоколад и круши, но в Milka KISS me не се е получило по най-добрия начин. Виж шоколадът с кисело мляко и портокал е доста добър като идея и ми хареса повече.

2 коментара:

  1. Все още дъщеря ми чака наградата си-възглавнечка от играта на Милка! Всичко ли е само реклама!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също още чакам възглавничката си, не са минали още 50 дни, но както виждам другите коментари в фейсбук страницата на милка, колко хора казват, че не са си получили възглавничките, чак е тъжно как се подлъгват хората. Надявам се да я получа, но едва ли пак бих се захванала да играя подобни игри отново. Предният път ми донесоха играчката милка, сега ще видим уж има време.

    ОтговорИзтриване