Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Април се оказа по-лош и от март. Мрачен, сив, дъждовен, даже и студен. Е вярно, че има повече зеленина и цвят, даже и слънце понякога, но то...

Ultraflesh shinebox

Април се оказа по-лош и от март. Мрачен, сив, дъждовен, даже и студен. Е вярно, че има повече зеленина и цвят, даже и слънце понякога, но това не ми стига. Както си личи пролетната умора и смяната на времето не ми се отразяват добре и ме е хванала мрънкоманията. Затова реших да внеса малко блясък с този пост, добре поне че снимките направих на хубавото време.



Дойде ми и на мен най-накрая музата да пиша за бляскавата кутийка, която получих от Strawberrynet.com - става въпрос за Ultraflesh shinebox. От много време тя стой търпеливо в шкафа и чака да се сетя за нея. Рядко ползвам блясък, защото имам чувството, че прекалено много изпъква на лицето ми, но предполагам това се получава тъй като не съм намерила най-добрия за мен. От тази гледна точка кутийката с 5 блясъка ми идва добре за тестване, но не мислех, че реално имам нужда от всичките.

 


Въпреки, че кутийката изглежда масивна и стабилна, реално не е тежка и според мен не чак толкова удобна за ползване. Всеки път като отмествам отделните панели имам чувството, че ще се разглобят и разсипят, което в голяма степен се дължи на двете тракащи моливчета вътре. И винаги успявам да закача най-горния хайлайтър с пръст и да го размажа по кутията. Не бих я носила в чантата си, защото за да я ползвам ми трябва стабилна повърхност и огледало. Между другото тя не разполага с такова, което също е неудобство.

Съдържанието обаче ме изненада приятно. Изобщо не са прекалено бляскави и стоят много приятно, разбира се, ако не се олея с количеството. Съдържа един прахообразен и два кремообразни блясъка, а също и две под формата на моливчета, които са много удобни за ползване на клепачите или устните. На мен най ми допадна прахообразния хайлайтър, ефекта върху моята кожа е сякаш някой ми е духнал звезден прах в лицето или морския вятър е посипал невероятно ситен пясък :) Но и за другите намерих приложение и се оказа, че първоначалното ми мрънкащо мнение е било прибързано.


Продуктът може да се закупи от Strawberrynet.com за 46 лв с безплатна доставка. На мен цената ми идва висока, а и няма гаранция, че петте продукта вътре ще допаднат на всички. Но на сайта открих толкова много неща, които искам, че ме е страх да го отворя вече :)

0 коментара: