Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Здравейте, споделям мнението си за още една от маските на марката, защото е в малко по-различна форма и ми се струва, че ще е интересно да п...

Tea Tree Face Spa маска от Montagne Jeunesse

Здравейте, споделям мнението си за още една от маските на марката, защото е в малко по-различна форма и ми се струва, че ще е интересно да прочетете за нея. Както съм писала и преди обичам продуктите на Montagne Jeunesse, защото са разнообразни, различни, с приятно действие и на достъпна цена. Сред тях има добри попадения за всеки тип кожа и проблеми, а аз специално постоянно добавям към списъка си нови разновидности от тях, които искам да опитам.

Маската с чаено дърво обещава бързо освежаване и събуждане на кожата. Поглезих се с нея след един уморителен ден, излегната с книжка в леглото и наслаждаваща се на необичайно съдействие от страна на другите обитатели на дома. Tea Tree Face Spa е от така наречените хартиени маски, макар че според мен това е по-скоро някакъв вид текстилна тъкан, а не хартия. Както и да е, представлява парче готова маска, горе долу колкото женско лице +- 10 см :), напоено с различни съставки.



Аз така се бях вторачила в присъствието на чаено дърво, че съвсем пропуснах другата съставка. Не че тя би ме отказала да ползвам маската, но нямаше да съм толкова изненадата. Tea Tree Face Spa има приятен и свеж аромат, който ми се стори много познат, но първоначално не се сетих какъв е. Изрисувана е със свежи зелени листенца, които допринесоха за приятното й ползване (обичам зелено). Почистих лицето си, поставих я и разбира се ми беше голяма, та се наложи да я понаместя, но пак останаха "душки". След по-малко от минута усетих леко затопляне и парене и същевременно усещане за свежест. След чудене дали маската ми не се е побъркала (разбирайте сменила действието си), се сетих да прочета подробно опаковката, където беше споменато, че в състава й има и мента.

Не съм от най-добре изглеждащите модели, но пък зеленото ми ходи на очите :)

След 10 минути махнах маската и изплакнах лицето, макар че нямаше кой знае какво за отмиване. Имаше видима разлика в кожата ми, която изглеждаше много приятно избистрена и освежена, без изобщо да е зачервена, което очаквах след парливото действието на ментата върху моята кожа. Тъй като съм доволна от резултата бих си я взела пак и ви я препоръчвам, но ако имате чувствителна кожа внимавайте, защото ментата в състава й наистина е силна и може да ви остави неприятно усещане.

0 коментара: