Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Не бях писала публикация за препарат за съдове до сега, но тъй като този блог е за всичко, дойде време да споделя мнение и за измиващите сре...

Fairy vs Fairy Platinum

Не бях писала публикация за препарат за съдове до сега, но тъй като този блог е за всичко, дойде време да споделя мнение и за измиващите средства, които ползвам. Вкъщи миенето на чинии е издигнато в почит, разбирайте това се смята за велика работа и никой не иска да се захване с нея. Миялната машина е далечен мираж, който за момента не включвам в сметките, така че оставам единствения доброволец заставащ пред мивката и купчината мръсни съдове. Като такъв имам честа да си избирам веро според предпочитанията и нуждите.



Обикновено грабвам което ми попадне в магазина като гледам да не е много скъпо, защото до скоро бях убедена, че всички вършат една и съща работа. Приятелка ми препоръча Fairy като икономичен и справящ се с всякакви мръсотии и мазнини, макар и малко по-скъп като цена. Първо забравих каква беше марката, после го нямаше в магазините, в които го търсих, докато накрая не съзрях надписа Fairy и го грабнах докато не съм забравила и не объркан внимание, че е Platinum.



Оказа се, че това е по-силната версия на препарата, но на мен ми беше добре дошла. Буквално с една капка имах достатъчно количество пяна, измива добре, но не съм броила като по рекламите колко точно чинии са чисти след 1 капване. За цената си от 2,30 лв. ми служи вярно по спомени поне 2 месеца, което за мен е супер, при положение, че преди давах по лев, лев и нещо и препарата не ми стигаше и за месец.



След като го изцедих до последната капка, реших че пак ще си взема Fairy, но ме светнаха че съм си взела много скъпия вариант и другият върши същата работа. Затова следващия път посегнах към по-евтиния (около 1.50 лв.) и обикновен, но се убеди, че той е такъв защото няма силата на Platinum. По-рядък е и заради това измива по-малко съдове със същото количество. Пак мие добре, но не е толкова икономичен и заради това не съм му голям фен и май няма да повторя покупката му, докато Fairy Platinum си заслужи почетно място на мивката ми :)

0 коментара: