Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Време е за другарчето на любимия ми крем - днес ще ви запозная със стягащия серум за лице Roots of Strength на The Body Shop. Както спомена...

Стягащ серум за лице Roots of Strength™ - The Body Shop

Време е за другарчето на любимия ми крем - днес ще ви запозная със стягащия серум за лице Roots of Strength на The Body Shop. Както споменах в предишното ревю в серията има и лосион, но него не съм си го купувала. Първо беше крема, после си взех серума и ги ползвах до едно време заедно, а след това остана само серума и в момента изцеждам последните му капки.

И за този продукт от серията с джинджифил, женшен и рускус са характерни червеното шишенце, привлекателния екзотичен аромат, малкия размер и високата цена :) Но това е положението, за качеството се плаща.

Серумът се помещава в елегантно стабилно стъклено червено шишенце. В горната част е черна помпичка, която се заключва. Друго, което ми харесва в опаковката, е че помпичката може да се отвие и така да се използва максимално продуктът, а не да се чудя как да извадя последните 10 мл от общо 30.

Самият серум е с перлен цвят, воднист като консистенция и като коприна се разстила върху кожата. Нанася се преди крема, препоръката е за 1-2 помпички продукт за цялото лице. Лесно се разнася и толкова бързо бива поет от кожата ми, че искам да нанасям още и още. Надявам се да попива, а не да изветрява. Което не мога да кажа за аромата му. Харесва ми и искам да го усещам по-дълго, но след нанасяне той се стопява. От друга страна пък не понасям силни аромати и ако се задържа след намазване надали ще ми хареса, така че май е добре, че не е много траен на лицето. Би ми харесал парфюм с такъв аромат.

Остава като едва забележимо покритие върху лицето. Почти веднага може да се нанесе крем след това. Не лепне, но зная, че е там по лекото изпъване на кожата. Носи и доза хидратация, която никога не е излишна. Не мога да видя обаче някакъв магически ефект, надявам се, че го има, но след крема е много по-осезаем, докато тук нещо не ми достига. Може да се ползва ежедневно, както казах най-добре е в комбинация с другите продукти, за да се постигне желаното стягане на кожата и изгладени бръчки. При мен предимно тези покрай очите се прикриват, защото те са й най-слабо изразени.

И двата продукта ми харесват, но заради високите цени, ако трябва да избирам само един бих предпочела крема. Иначе в съчетание са супер комбинация за стегната, красива и здрава кожа. В момента ми свърши крема и не съм вземала друг, а от серума имам още, защото не ги ползвах заедно, та сега го съчетавам с един хидратиращ крема на Mixa.

Ако съм ви била полезна и харесвате съдържанието, което публикувам, помогнете ми да стигне до повече хора - коментирайте, споделяйте, последвайте ме: facebook/instagram

0 коментара: